Pas publikimit në portalin tonë (www.ain-online.com) të disa emaileve  që tregonin komunikimin komplotist dhe dallaveret  e  eksponentëve kryesorë  të Lëvizjes Besa me figura të jetës shoqërore dhe politike, reagoi Zeqirja Ibrahimi-kandidati i Lëvizjes Besa për Komunën e Çairit, duke pranuar vërtetësinë e komunikimeve që paraqiteshin nëpër emailet e publikuara, ndër to edhe komunikimin me LGBT.

 

 

LËR NJË PËRGJIGJE