Secili koment pavarësisht a është pozitiv apo negativ e meriton vëmendjen time të plotë. Prandaj vendosa që mes aktiviteteve të shumta të cilat i kam dhe takimet me qytetarët e Çairit, të ndaj pak kohë dhe tu drejtohem juve, miqt e mi të fejsbukut.
Unë dua haptazi tu drejtohem juve në lidhje me fjalimin tim të mbrëmshëm të cilin e kisha në tubimin e organizuar në Sheshin Skenderbeu.
Për më tepër ndiqeni pjesën e parë të videos dhe më vonë do të keni mundësinë që të ndjekni edhe pjesën e dytë.

LËR NJË PËRGJIGJE