Ditëve të fundit, me daljen publike të emaileve të eksponentëve të BESË-s, dolën në pah shumë  komplote dhe bashkëpunime të pista të tyre me shumë faktorë të jetës shoqërore dhe politike.

Një ndër bashkëpunimet e tyre të shumë përfolura ditëve të fundit është bashkëpunimi i Besës me VMRO-në, gjë të cilën do e konfirmon edhe deshmia që ne paraqesim- emaili që Nafie Selmani -kandidatja e Lëvizjes Besa për qytetin e Shkupit i ka dërguar Zeqirja Ibrahimit, e cila shpreh habi se si ka mundësi që Levizja Besa mos reagon kur akuzohen për bashkëpunim me VMRO-në.

Perndryshe Nafie Selmani gjatë fushatës ka treguar se është e afërt me Johan Tarçullovskin- personin e akuzuar për krime luftë nga Gjykata e Hagës,  por edhe ajo habitet me thellësinë e bashkëpunimit të Lëvizjes Besa me VMRO-në.

LËR NJË PËRGJIGJE