23 C
Tirana
E mërkurë, Gusht 16, 2017

Cilat sëmundje mund të barten me anë të transfuzionit?

Gjak për transfuzion japin vetëm personat e shëndoshë. Edhe pse personi i cili jep gjak duket i shëndoshë dhe ndihet mirë, mund të jetë...

Ilaç për shërim të kurrizit: Dhembja zhduket, ndërkaq eshtrat forcohen!

Doktorët e mjekësisë alternative betohen në efektin e mirë të kësaj përzierjeje. Për fillim përgatitni pastën nga shafrani në këtë mënyrë: 40 g pluhur shafrani,...

Aparati i ri që mban në jetë zemrën (video)

Firma amerikane nga Massachusettsi TransMedics ka zhvilluar një sistem të ri për ruajtjen e zemrës pasi që ajo nxirret nga personi i cili e...

Kuptoni se pse duart tuaja duken kështu

Sigurisht që larja e duarve me ujë është e domosdoshme, por menaxhimi jo i mirë i ujit që nënkupton derdhjen e ujit pa nevojë...

TË REKOMANDUARA

- Advertisement -

Të rejat tjera