Sekretariati për Çështje Evropiane (SÇE) në mesnatë në ueb faqen e tij e publikoi Raportin detajor faktografik për implementimin e Planit 3-6-9.

Sot, më 17 prill, së bashku me publikimin e Raportit të Komisionit Evropian për progresin e vendit në rrugën e integrimit evropian, periudha e zbatimit të Planit 3-6-9 ka skaduar. Raporti faktik i detajuar mbi zbatimin e Planit 3-6-9, pikërisht në mesnatë, u botua në faqen e internetit të Sekretariatit për Çështje Evropiane www.sep.gov.mk dhe ju mund ta shkarkoni direkt në lidhjen e mëposhtme https://goo.gl/BqGvVt, informojnë nga SÇE.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here