Grupet parlamentare në Kuvendin e Maqedonisë para fillimit të seancës së sotme për Ligjin për përdorimin e gjuhëve, kanë mbajtur takim bashkërendues, ku morën pjesë liderët e partive të tyre.

Lideri i LSDM-së, dhe Kryeministri Zoran Zaev është duke mbajtur takim bashkërendues me grupin e tij parlamentar, ndërsa Hristijan Mickoski nga OBRM-PDUKM-ja e ka përfunduar takimin me Më herët, Ali Ahmeti nga BDI, tha shkurtimisht se debati për këtë ligj tashmë është shterur.

Në ora 13:00 pritet të fillojë seanca, ndërsa jashtë ka protesta nga një grup i vogël të pakënaqurisht, qytetarë të përkatësisë etnike maqedonase.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here