PD ka depozituar prej dy javësh në Kuvend kërkesën për ngritjen e një Komisioni Hetimor për dosjen e Tahirit, pasi opozita akuzon kryeministrin Edi Rama për shpëtimin e ish-ministrit të Brendshëm nga burgu.

Nesër pritet debate forta në Kuvend për këtë çështje, pasi do të vendoset dhe për fatin e kërkesës së PD-së, nëse do të lejohet apo jo ngritja e një komisioni hetimor “anti- Tahiri”.

Objekt i komisionit të kërkuar nga PD, do të jenë edhe ndërhyrjet që janë bërë për të mos lejuar organin e Prokurorisë të hetojë penalisht këto raste.

Në kërkesën e dorëzuar në Kuvend nga PD sqarohen edhe çështjet që do të hetohen nga Komisioni Hetimor që do të drejtohet nga opozita.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here