Arkitekti i dëshpëruar

Të nderuar qytetar të Strugës ju njoftojmë se qyteti i Strugës vecanarisht sektori i urbanizmit ju kthye qytetarëve të Strugës, nga “migrimi” jashtë komunës. Deri tani qytetarët e Strugës ishin të “detyruar” ta autorizojnë një zyrë arkitekture të “njohur” në Strugë për tua realizuar planet e shtëpive dhe ndërtesave që me procedur të pershpejtuar të kalojnë në administratën komunale dhe të merret leje ndërtimi, edhe pse qyteti i Strugës ka patur zyra arkitekture shumë më profesioniste, projektet e tyre nuk kalonin me ditë, muaj dhe vite.
Ne si komunë e kuptojmë reagimin e arkitektit të dëshpëruar, për shkak se ka marrë “obligime” të qyetarëve me të cilët ka abuzuar 4 vite rradhazi dhe tani nuk ka qasjen tek lëndët për të vazhduar manipulimet dhe abuzimet duke caktuar cmime marramendëse për vizatimin e planeve.
Ne si komunë njoftojmë që administrat e mëparshme e cila ka patur turist ne krye të Strugës nuk ka investuar në zyrat e administratës jo vetëm tek “barakat” por fatkeqësisht edhe në godinën qëndrore të administratës komunale.
Struga do të ndryshoj dhe qytetarët e Strugës do të shohin një funksionim ndryshe pa kushtëzime dhe abuzime të adminiatratës komunale.

Zyra për marrëdhënie me publikun
Komuna e Strugës

LËR NJË PËRGJIGJE