19 C
Tirana
E diel, Dhjetor 17, 2017

Facebook tani do të shfaq video më të gjata

Facebook ka njoftuar se është duke bërë disa ndryshime në newsfeed-in e saj të ri. Rrjeti social po e ndryshon mënyrën se si e peshon përfundimin ose përqindjen e një video që ju e...

Twitter prezanton rubrikën e re Explore

  Rrjeti social Twitter ka shfaqur rubrikën e re Explore, e cila është e ngjashme me sektorin me emrin e njejtë në Instagram dhe do t’i ndihmojë përdoruesit të gjejnë gjëra që janë duke ndodhur...

TË REKOMANDUARA