23 C
Tirana
E mërkurë, Gusht 16, 2017

Sheh djalin e tij për herë të parë me ndihmën e teknologjisë, reagimi mahnitës

Problemet me sy dhe shikim nuk janë të pazakonshme. Shumë njerëz nëpër botë vuajnë nga verbëria dhe shumë të tillë nuk mund të marrin ndihmën e nevojshme. Por lajmi i mirë është se me avancimin...

TË REKOMANDUARA

- Reklama -