Bashkëshortja e ministrit Arben Taravari, deri në vitin 2015 ka qenë e punësuar në Komunën e Gostivarit. Por, e kaluara e afërt e saj në këtë institucion në realacion me kolegët e saj, nuk është e lakmueshme.

Në vitin 2004, Nora Taravari i ka vjedhur nga çanta një kolegeje të saj 500 euro.
Ky skandal është përmbyllur me ndërhyrjen e kryetarit të atëhershëm të Komunës. Ai personalisht ia ka kthyer paratë nga xhepi koleges së dëmtuar.

Ky rast është i njohur mes kolegëve të saj, dhe mund të konfirmohet edhe nga ish kryetari Rexhepi. Këtë mund ta dëshmon edhe administratorja që u godit nga ky rast.
Pas këtij skandali, zonja Taravari vazhdoi të punonte në Komunë edhe 11 vite të tjera, që pastaj të shpërngulet në Shkup.

Dje, ministri Taravari ka postuar një foto me bashkëshorten ku shprehet krenar për mbështetjen e saj në këto zgjedhje.

LËR NJË PËRGJIGJE