Institucione në mbrojtje të bizneseve dhe vetë biznesmenët thonë se është i pamundshëm bojkoti i produkteve të Serbisë.

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Safet Gërxhaliu, shprehet se prodhimet vendore duhet të trajtohen në mënyrë të barabartë nga institucionet e vendit, njejtë siç ndodh me importin e produkteve të huaja.

Ai më tej deklaroi se është më së i nevojshëm të përpilohet ligji për tregti të brendshme, nga i cili do të garantoheshin prodhimet vendore në rritjen e efikasitetit të tyre.

LËR NJË PËRGJIGJE