Se Visar Ganiu është i përkushtuar ndaj të gjithë banorëve të Çairit, dëshmon edhe postimi i fundit i cili para pak minutash u publikua në faqen e tij zyrtare të fejsbukut, i cili ka të bërë publike hapjen e Zyrës për promovimin e barazisë gjinore në Komunën Çair, sapo të marrë mandatin e tij si Kryetar i Komunës Çair.

 

Kjo nuk ka ngelur edhe pa reagimin e menjëhershëm të femrave të cilat fuqishëm e mbështesin Barazinë gjinore, ku në faqen personale të fejsbukut, profesoresha Gjyle Çeliku e cila njihet në opinion si përkrahëse e pakompromistë në shërbim të trajtimit dhe përfaqësimit të duhur të femrave në secilin segment të shoqërisë.

 

Ja edhe postimi i plotë i profesoreshës Gjyle Çeliku:

 

Visar Ganiu e ka perkrahjen time publike!

Une vertete s’di cka te shtoj me shume sepse jam e emocionuar, te gjitha i ka thene ne faqen zyrtare Visari.

#RrethoVisarin

LËR NJË PËRGJIGJE