23 C
Tirana
E mërkurë, Gusht 16, 2017

Biri im! Islami është feja jote

Biri im! Islami është feja jote Biri im! Të gjitha rrugët të shpien tek Islami, nëse nijeti është i pastër dhe vendosmëria e plotë.Nuk...

Miun që vidhte ushqim e lidhën për ta turpëruar (Foto)

Shitësit e një dyqani në Heyuan të Kinës, ia kanë dalë ta zënë miun që shqyente pakot dhe hante orizin. Por, në vend se ta...

TË REKOMANDUARA

- Advertisement -

Të rejat tjera