23 C
Tirana
E mërkurë, Gusht 16, 2017

Investimi 50-milionësh, afër dështimit

Ndonëse kanë kaluar dy vjet nga nënshkrimi i kontratës, kompania amerikano-suedeze “Green 3Power” nuk ka filluar asnjë punë për ndërtimin e fabrikës për riciklimin...

Gratë që mbajnë familje nga prodhimet bujqësore

Nazlije Gërguri është nga fshati Studime e Vushtrrisë. Para shtatë vitesh kjo grua themeloi një organizatë,e cila merret me prodhimin dhe përpunimin e pemëve...

Rahoveci i kënaqur me investimet e KEDS-it

Fshati Celinë e Rahovecit, gjatë luftës, nuk ka pësuar vetëm në njerëz. Ky fshat ishte shkatërruar në tërësi nga forcat serbe. Shtëpitë e djegura...

Pakoja e re fiskale pritet të ketë më shumë lehtësira për...

Në vazhdën e diskutimeve me komunitetin e biznesit për pakon fiskale 2.0 Ministria e Financave ka organizuar sot takim diskutimi me përfaqësuesit e Odës...

Qeveria miraton raportin financiar të vitit 2016

Kabineti qeveritar i ka miratuar 10 pika të rendit të ditës në mbledhjen e së premtes ndër të cilat edhe emërimin e zëvendësdrejtorit të...

TË REKOMANDUARA

- Advertisement -

Të rejat tjera