Burimi 67 vjecar është bë synet para dy viteve. Tani ai ka shqiptuar shehadetin dhe e ka pranuar
Islamin në prani të hoxhës së njohur, Shefqet Krasniqi.
“Jemi tubuar këtu në shtëpinë e Allahut me vëllaun tonë Burimin për të shqiptuar shehadetin”, thotë
hoxha Shefqet Krasniqi.
“Unë jam Burimi 67 vjecar. Babain e kam pasur ortodoks. Fmit i kam musliman edhe un kam pasur
dëshir me u bë musliman. Para 2 viteve jam bë synet dhe tani dua me u bë mysliman me vetëdëshirë
dhe pa imponim”, ka thënë Burimi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here